Bij MALA CHETTY doen we er alles aan om uw privacy te beschermen en te respecteren. We zijn open en transparant over hoe we uw persoonsgegevens verzamelen, gebruiken en beschermen. Persoonsgegevens zijn gegevens over een geïdentificeerd persoon of een persoon die identificeerbaar is door deze persoonsgegevens. In deze privacyverklaring leggen we uit hoe we te werk gaan, we geven bijvoorbeeld aan welke soort persoonsgegevens door ons worden verwerkt en met welk doel.

We hechten veel waarde aan het beschermen van de privacy en persoonsgegevens van al onze klanten, zakenpartners en andere bezoekers van onze website. Alle persoonsgegevens worden daarom zorgvuldig opgeslagen, verwerkt en beveiligd. MALA CHETTY voldoet aan alle verplichtingen die voortvloeien uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AGV) en andere Nederlandse privacywetten.
We kunnen ons privacy beleid van tijd tot tijd bijwerken.

Raadpleeg ons Cookiebeleid voor meer informatie over hoe wij hiermee omgaan. Raadpleeg ook onze Algemene voorwaarden voor onze andere diensten.

WELKE PERSOONSGEGEVENS VERZAMELEN WE?
We verzamelen en verwerken alleen de data die nodig is om onze diensten aan u te kunnen leveren. We verzamelen de volgende gegevens wanneer u aan het browsen bent of winkelt op malachetty.com:

  • We verwerken de persoonlijke gegevens die nodig zijn om uw aankoop te verwerken en te verzenden, inclusief uw naam, factuuradres, afleveradres, betalingsgegevens, mobiel nummer, telefoonnummer en e-mailadres
  • Wij verzamelen uw e-mailadres om u een bevestiging van uw bestelling te sturen; we verzamelen uw telefoonnummer zodat we contact met u kunnen opnemen als er problemen zijn met uw bestelling en voor verzendinformatie door onze transporteur DHL
  • We verzamelen uw e-mailadres wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief.
  • Wanneer u zich registreert voor een MALA CHETTY account verzamelen wij uw naam, e-mailadres, wachtwoord, land, dag en geboortemaand en aanvullende informatie over uw favoriete producten en uw marketing voorkeuren.
  • Wanneer u contact opneemt met onze klantenservice kunnen we aanvullende gegevens verzamelen om u nog beter van dienst te zijn bij het beantwoorden van vragen over uw bestelling, levering, betaling, marketing, de website of andere vragen.
  • We verzamelen en verwerken gegevens over uw browsen op malachetty.com, inclusief de pagina's die u bezoekt en hoe u omgaat met deze pagina's.
  • Als u zich heeft geregistreerd voor een Mala Chetty account verzamelen we uw browsing-data over uw toegang tot de specifieke delen van de website.
  • Als u klant bent van MALA CHETY of als u ons uw toestemming heeft gegeven, verzamelen en verwerken wij uw persoonlijke gegevens voor direct marketingactiviteiten.
  • Als u ons de gegevens van iemand anders verstrekt, bijvoorbeeld als u een product koopt als cadeau voor een vriendin, dan zullen we de persoonlijke gegevens verwerken die nodig zijn om de bestelling uit te voeren zoals de naam, het afleveradres en andere contactgegevens.
  • Wanneer u onze klantenservice belt kan uw oproep worden opgenomen voor trainingsdoeleinden en fraudepreventie.

HOE GEBRUIKEN WE DE PERSOONLIJKE GEGEVENS DIE WE VERZAMELEN?
Wij verzamelen en verwerken uw persoonlijke gegevens voor de volgende doeleinden:

  • Zodat wij kunnen voldoen aan de overeenkomst die wij met u zijn aangegaan, inclusief het aannemen van betaling, verzending en levering van de producten
  • Voor marketing en promotie activiteiten, zodat we u op de hoogte kunnen houden van onze producten en diensten en relevante aanbiedingen kunnen doen
  • Zodat u optimaal gebruik kunt maken van onze website, inclusief het plaatsen van producten in uw winkelmandje en/of op de Wish Lists
  • Ter verbetering van onze website 
  • Zodat onze klantenservice u nog beter kan helpen bij het beantwoorden van uw vragen en verzoeken
  • Om u updates te sturen van belangrijke informatie zoals onze Algemene voorwaarden

HOE LANG BEWAREN WE UW GEGEVENS? 
Uw persoonsgegevens worden door ons verwerkt en bewaard voor zolang als wij verwachten dat dat noodzakelijk is. Echter zullen we uw persoonsgegeven niet langer dan vijf jaar bewaren, tenzij regel en wetgeving anderszins vereist.

DERDE PARTIJEN
We kunnen uw persoonsgegevens delen met externe dienstverleners die persoonsgegevens namens MALA CHETTY verwerken: mediabureaus en technische leveranciers (marketing en promotie-activiteiten), bedrijven voor het controleren van uw adres, communicatiebureaus voor het toezenden van uw orderbevestiging, magazijn- en distributieleveranciers inzake de levering van uw bestelling, betaalplatformen voor uw betaling, onderzoeks- en analysebureaus voor onze interne data-analysedoeleinden.

UW RECHTEN: INTREKKEN, TOEGANG, CORRIGEREN EN VERWIJDEREN
U heeft het recht om uw toestemming met betrekking tot ons gebruik van uw persoonsgegeven in te trekken. U kunt te allen tijde inzage vragen in uw persoonsgegevens en indien gewenst deze te laten verwijderen. Als deze informatie onjuist is, kunt u ons helpen om die te corrigeren. Als u uw rechten wilt uitoefenen voor inzage, toegang, correctie en/of verwijderen van uw persoonsgegevens dan kunt een e-mail naar [email protected]

UITSCHRIJVEN (VOOR NIEUWSBRIEVEN)
Als u niet langer informatie over MALA CHETTY wenst te ontvangen, kunt u zich te allen tijde voor uitschrijven door een e-mail te sturen naar [email protected]

BEVEILIGING EN BEHEER VAN UW PERSOONSGEGEVENS
We gebruiken diverse beveiligingsmaatregelen, inclusief encryptie voor accountwachtwoorden en authenticatietools, om de veiligheid van uw persoonsgegevens te waarborgen. Uw persoonsgegevens worden bewaard achter beveiligde netwerken en zijn alleen toegankelijk voor een beperkt aantal personen met speciale toegangsrechten tot deze systemen.

AUTORITEIT PERSOONSGEGEVENS
We zijn u graag van dienst bij eventuele klachten die u heeft over het verwerken van uw persoonsgegevens. U heeft echter ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u van mening bent dat wij niet voldoen aan toepasselijke privacywetgeving.

AANPASSINGEN VAN DEZE PRIVACYVERKLARING 
De persoonsgegevens die we nodig hebben en de doeleinden waarvoor we ze nodig hebben, kunnen in de toekomst wijzigen. Daarom behouden we ons het recht voor om onze privacy beleid te allen tijde te wijzigen. De meest actuele versie van deze privacy beleid staat op onze website.

Als u verder nog vragen heeft over ons privacy beleid, kunt u contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar [email protected]

BEVEILIGINGSDISCLAIMER
U dient er rekening mee te houden dat verzenden van informatie via internet nooit volledig veilig is. We kunnen de beveiliging van informatie niet garanderen als die nog onderweg is via het internet, het verzenden van die informatie is voor uw eigen risico.Het enige wat wij kunnen doen is ons naar alle redelijkheid inspannen om uw persoonsgegevens te beveiligen en voor een betrouwbare en veilige omgeving te zorgen voor het gebruik van uw persoonsgegevens. Als u gebruik maakt van een gedeelde computer of van een computer in een openbare ruimte, adviseren wij u om uw browser af te sluiten als u uw gebruikerssessie heeft afgerond, om ervoor te zorgen dat anderen geen toegang hebben tot uw persoonsgegevens.

Deze privacyverklaring is voor het laatst herzien in januari 2020